Arsenal krossade Villarreal - Eguren utvisad

Arsenal krossade Villarreal och är klart för Champions League-semi.

Arsenal körde över Villarreal med 3-0 efter ha fått en riktig pangstart hemma i London.
Vindsnabbe Theo Walcott kom fri sedan Cesc Fabregas totalfintat Villarreals försvar med en klackpassning och lyfte läckert in 1-0 över målvakten Diego Lopez redan i tionde minuten.

Villarreal kom tillbaka och öppnade andra halvlek starkt, men i den 60:e minuten kom nådastöten. Robin van Persie vände bort Villarrealförsvaret och serverade Emmanuel Adebayor, som gjorde 2-0. Knappa tio minuter senare avgjorde matchen definitivt när den assisterande domaren tyckte att Theo Walcott fälldes i straffområdet - trots att det var misstänkt likt en bollträff - och Robin van Persie slog in 3-0.

I samband med straffen blev den före detta Hammarbyspelaren Sebastian Eguren utvisad efter ha fått sitt andra gula kort, denna gång för protest mot domslut.
Semifinalerna Chelsea-Barcelona och Manchester United-Arsenal spelas 28-29 april samt 5-6 maj.