Arsenal slog Ekstrands Udinese - efter Theos drömstart

Arsenal kopplar greppet om en plats i gruppspelet - efter 1-0 hemma mot Joel Ekstrands Udinese.

Men det gick inte helt smärtfritt, trots att Theo Walcott satte 1—0 till engelsmännen redan i den fjärde matchminuten. Matchen böljade fram och tillbaka och Udinese hade flera chanser att kvittera. Resultatet stod sig dock matchen ut.

Ekstrand spelade hela matchen för Udinese, precis som Kim Källström för Lyon som tog emot Rubin Kazan på hemmaplan.

Ryssarna tog ledningen redan efter tre minuter, men Lyon vände matchen och vann säkert med 3—1.

Champions league-drömmen lever även för Emir Bajramis och Rasmus Bengtssons Twente efter 2—2 hemma mot portugisiska Benfica. Bajrami fanns med i startelvan, men byttes ut efter 58 minuter. Bengtsson däremot fick se hela matchen från bänken.

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Ramsey, Walcott, Rosicky, Gervinho, Chamakh.
Bänken: Fabianski, Oxlade-Chamberlain, Djourou, Arshavin, Jenkinson, Frimpong, Bendtner.

Udinese: Handanovic, Ekstrand, Benatia, Larangeira, Neuton, Agyemang-Badu, Isla, Asamoah, Pinzi, Armero, Di Natale.
Bänken: Belardi, Denis, Vydra, Abdi, Pasquale, Doubai, Fabbrini.

Publicerad 2011-08-16 kl 23:15