Matchen slutade 2-0.

0:23

Avbryt
Försök igen

Inför mötet med Sevilla hade Arsenal tagit sex poäng på tre matcher. Det spanska topplaget var fortsatt på jakt efter sin första seger.

Men någon vinst blev det inte för bortalaget – i stället fick Arsenal med sig en komfortabel 2-0-seger.

I matchinledningen var hemmagänget starka.

Efter 26 minuters spel tog sig Bukayo Saka in i straffområdet och gick omkull. En förstärkning, enligt TV4 Plays expert Olof Mellberg.

- Det ska vara gult kort för filmning. Han hoppar in i motståndaren. Han kastar sig därefter. Det är kontakt, men det är Saka själv som skapar den kontakten. Han försökte sig på en fuling, men lyckades inte, sade han i sändningen.

Men efter halvtimmens spel kom första målet. Bukayo Saka fick en läcker passning in i straffområdet, för att sedan assistera till Leandro Trossard som enkelt kunde lägga in 1-0.

I den 62:a minuten utökades ledningen. Bukayo Saka tog sig in i boxen, vände inåt och placerade dit 2-0.

Det blev slutresultatet.

Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Rice, Jorginho, Havertz - Saka, Martinelli, Trossard.

Sevilla: Dmitrovic - Juanlu, Badé, Gudelj, Kike Salas - Jordán, Fernando, Lamela, Sow, Pedrosa - En-Nesyri.

Publicerad 2023-11-08 kl 22:56