Arsenals nya käftsmäll - Dortmund slog till med drömmål

Arsenal var på väg mot tre tunga poäng mot Borussia Dortmund. Då klev inhopparen Ivan Perisic fram - och skickade in en jättevolley i mål.

Borussia Dortmund tog emot Arsenal på Westfalenstadion - eller Signal Iduna Park - och gjorde det med stjärnskottet Mario Götze på planen. Arsenal startade med nyförvärven Per Mertesacker, Yossi Benayoun och Mikel Arteta på planen.

Första halvlek var händelsefattig, där varken de tyska mästarna eller det engelska storlaget lyckades skapa några större lägen. Men det skulle komma ett ledingsmål. Theo Walcott spelade fram Robin van Persie, som gjorde tog emot bollen och placerade in den snyggt med högerfoten.

Dortmund jagade sedan en kvittering med Arsenal stod upp bra och höll de gula borta. Men vissa mål går inte att försvara sig emot. Med två minuter fick Dortmund ett frisparksläge på offensiv planhalva. Bollen slogs in i straffområdet, nickades ut och där mötte Ivan Perisic på volley - och fick drömträff. Bollen seglade in, via stolpen - otagbart för Sczcesny.

Matchen slutade sedan 1-1. Tungt för Arsenal och Arsene Wenger, som haft en jobbig start på säsongen.