POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Bale öppnar för flytt: ”Jag är inte rädd för att lämna landet”

Gareth Bale ska sänka Real Madrid i Champions League. Inför matchen öppnar han för en flytt till Spanien.
- Om en stor möjlighet uppstår får jag fundera över den, säger han till spanska AS.

Tottenhams yttermittfältare Gareth Bale har slagit igenom ordentligt den här säsongen och har etablerat sig i Premier Leagues toppskikt. Inte minst har han imponerat i Champions League och varit en bidragande faktor till att Tottenham tagit sig så långt som till kvartsfinal. Där möter man Real Madrid och inför matchen har Bale talat med spanska tidningen AS och medgett att motståndarna skulle kunna bli hans framtida lagkamrater.

- Man vet aldrig, men jag är inte rädd för att lämna landet. Om en stor möjlighet uppstår får jag fundera över den. Jag flyttade hemifrån när jag var 15. Om jag lämnar Premier League måste jag lära mig ett nytt språk, jag kommer lära känna nya personer, ett nytt land och kommer växa som person.

Många toppklubbar utanför England har kopplats ihop med Bale under året, och nu säger walesaren att hans lagkamrater brukar skämta med honom om hur mycket han skulle kunna kosta.

- Vet ni vad? Det känns som att de pratar om en annan spelare när de säger vad jag skulle kunna kosta och vilka klubbar som är intresserad av mig.

Bale säger också att han tror på avancemang mot Real Madrid, ett lag som han följer vecka ut och vecka in.

- Vi ser alla framemot matchen. Vi tror ärligt talat att vi kan gå vidare. De är ett fantastiskt lag, jag har sett dem nästan varenda vecka i flera år – jag älskar den spanska ligan. Men vi vet hur vi ska slå dem.

Publicerad 2011-04-04 kl 15:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå