Bales hattrick skakade Inter - dubbla mål på tilläggstid

INTER-TOTTENHAM 4-3
2' Zanetti, 11' Eto'o, 14' Stankovic, 34' Eto'o, 52' Bale, 90' Bale, 92' Bale

Robbie Keane fick inte chansen från start mot sin gamla klubb Inter utan byttes in först med 20 minuter kvar. Från sin bänkplats fick han dessförinnan se hur hans gamla lagkamrat Javier Zanetti öppnade målskyttet redan i den andra minuten. Ingen typisk målskytt. Zanetti har bara gjort 12 mål för sitt Inter på över 500 matcher sedan han kom 1995.

Efter det kollapsade Tottenham. Spursmålvakten Gomes orsakade straff, visades ut, och Samuel Eto'o satte straffen. Bara tre minuter senare väggspelade samme Eto'o snyggt med Dejan Stankovic som placerade in 3-0. Då hade det inte ens gått en kvart.

Ytterligare 20 minuter senare var det dags för Eto'o igen. Fri med målvakten satte han 4-0. Det var nog ingen som trodde att Tottenham skulle ha en chans i den andra halvleken.

Men Tottenham kom ut aningen mer taggat och laget lyckades reducera genom Gareth Bale efter en stark löpning på vänsterkanten. Klockan gick och Spurs hopp såg allt mindre ut. Först när klockan slog 90 minuter slog Bale till igen. Och så en gång till i den 92:a minuten. Tottenhams hopp väcktes till liv - men då var det redan för sent.

Publicerad 2010-10-20 kl 22:49