Bales "Ronaldofrispark" visade vägen när Real fixade avancemang

4-1 mot Galatasaray. Real Madrid har säkrat avancemang från Champions Leagues-gruppspel för artonde gången - rekord i turneringen

Gareth Bale

Ronaldo skadad och en jättemiss av Gareth Bale i fjärde minuten -  och lägg därtill Sergio Ramos röda kort i 26:e minuten. Det fanns skäl till att Real Madrid kanske skulle darra mot Galatasaray.

Trots att Galatasaray kvitterade Bales utsökta frispark omgående så höll Real ihop spelet och kunde vinna komfortabelt. Gareth Bales frispark i 37:e minuten var en delikatess där han lyfte bollen över muren varpå den sedan dök in under ribban. Inte olikt de frisparkar Cristiano Ronaldo emellenåt slår.

Galatasaray kvitterade alltså snabbt och Drogbas framspelning med yttersidan till Umut Bulut gick inte av för hackor.

I andra halvlek gasade sedan Real på och ett mål av ovane målskyttern Arbeloa samt Angel Di Maria och inhoppande Isco såg till att slutresultatet skrevs till 4-1 och Real Madrid är därmed klart för åttondelsfinal. Real har deltagit i Champions League-gruppspelet vid arton tillfällen, varje gång har de gått vidare.

Publicerad 2013-11-27 kl 22:57