Baptista firade födelsedag med två mål

Julio Baptista firade födelsdag på Romas bänk till och med matchens 51:a minut då han byttes in. Då låg Roma under mot Bordeaux. 32 minuter senare satte Baptista målet som betydde 3-1 för Roma.

Det var ett skönt födelsedagsfirande för Julio Baptista i Romas bortamatch mot Bordeaux. Brasilianaren gjorde två mål och såg till att Roma fick med sig tre välbehövliga poäng hem.
- Vi började inte så bra men i andra halvleken började vi anfalla mer och lyckades vända, sade den nyblivne 27-åringen efter matchen.

Det var Mirko Vucinic som kvitterade Bordeaux ledning innan Baptista gav Roma ledningen, och sedan utökade den. Första målet kom på en frispark strax utanför straffområdet.