Barca ställde upp med reserverna - krossade Bate

Barcelona skickade ut reservlaget mot Bate.
Då krossades Bate med 4-0.

Barcelona spelade med B-laget eftersom man redan hade vunnit gruppen och att man ska möta Real Madrid i ligan. Men ändå vann laget med 4-0.

Roberto gjorde matchens första mål för Barca som såg ut att ha väldigt roligt hemma på Camp Nou.

Montoya ökade på ledningen efter 60 minuter innan Pedro gjorde 3-0 efter ett riktigt snyggt mål. I hög fart klackade mittfältaren in bollen i mål.

Två minuter före slutet gjorde Pedro sitt andra mål. Hur säkert som helst gjorde han 4-0 på straff.