Barca var illa ute - då avlossade Suarez kanonen

Ett Barcelona utan Lionel Messi var länge illa ute mot Leverkusen.
Luis Suarez fullbordade dock en stark vändning med ett riktigt kanonskott.

Efter en inledning som präglades av ett Barcelona som på sitt sedevanliga vis ägde mycket boll skulle Leverkusen sticka upp och öppna målskyttet i mitten av den första halvleken.

Hakan Calhanoglu slog en flack hörnspark och Kyriakos Papadopoulos satte med en nätt skarv 1-0 för för det tyska laget.

Barcelonas jakt på ett kvitterings mål blev allt intensivare ju längre matchen led.
Hemmalaget stördes dock av att Iniesta tvingades lämna planen efter att han tagit sig för baksidan som sedan tidigare spökat för mittfältaren.

Med tio minuter kvar att spela skulle dock Barcelona tillslut omsätta sitt markanta spelövertag i ett kvitteringsmål när Sergi Roberto stötte in en målvaktsretur.

Kort därefter skulle Luis Suarez sedan fullborda Barcelonas vändning med ett riktigt kanonskott upp i det främre krysset efter Munirs förarbete på högerkanten.

Det vackra målet blev matchens sista och de regernade mästarna står därmed på fyra poäng efter två gruppsspels matcher i CL.

Så startade lagen:

Barcelona: Ter Stegen - Alves, Pique, Mascherano, Mathieu - Rakitic, Busquets, Iniesta - Ramirez, Suarez, Neymar.

Leverkusen: Leno - Donai, Tah, Papadopoulos, Wendell - Kramer, Bender, Kampl, Calhanoglu, Bellarabi - Chicharito.

Publicerad 2015-09-29 kl 22:39