Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcas stjärna hyllar Terry: Han kom in i vårt omklädningsrum

Champions League 2009-05-09 kl 11:15

Efter förlustmatchen mot Barcelona gick Chelsea-kaptenen John Terry in i moståndarnas omklädningsrum. Där tog han sig tid att skaka hand med hela truppen.
- Det är sånt man vill se, säger Barcas anfallare Samuel Eto'o.

Tiden efter Champions League-semin mellan Chelsea och Barcelona har präglats av svarta rubriker. Därför valde Samuel Eto'o att lyfta fram något positivt när Barca hade presskonferens inför ligamötet med Villarreal.
- Jag vill berätta om en fin gest efter matchen. Chelseas kapten kom in i vårt omklädningsrum och skakade hand med varje spelare. Det är sånt man vill se, säger han.

Efter matchen var bland andra Didier Drogba rasande på den norska domaren Tom Henning Övrebö. Eto'o har förståelse för ilskan men manar samtidigt till eftertanke.

- Det är synd eftersom fotboll bara är fotboll. Det är bara ett tidsfördriv. Folk betalar biljetter för att se en show, och så borde det vara, säger han.

ANNONS

- Det är frustrerat i Chelsea och det är en normal reaktion, särskilt när en match glider en ur händerna på det där sättet på grund av de inte kunde sätta spiken i kistan. De hade chansen att döda matchen men det var inte hans (Drogbas) dag.

- Jag förstår honom eftersom såna här saker kan hända. Som en av de viktigaste spelarna så vill han få sin röst hörd. Jag förstår hans frustration och det var inget mer än det.

Streama alla matcher från UEFA Champions League på Telia och C More

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto