POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
10å

Barcas stjärna hyllar Terry: Han kom in i vårt omklädningsrum

Efter förlustmatchen mot Barcelona gick Chelsea-kaptenen John Terry in i moståndarnas omklädningsrum. Där tog han sig tid att skaka hand med hela truppen.
- Det är sånt man vill se, säger Barcas anfallare Samuel Eto'o.

Tiden efter Champions League-semin mellan Chelsea och Barcelona har präglats av svarta rubriker. Därför valde Samuel Eto'o att lyfta fram något positivt när Barca hade presskonferens inför ligamötet med Villarreal.
- Jag vill berätta om en fin gest efter matchen. Chelseas kapten kom in i vårt omklädningsrum och skakade hand med varje spelare. Det är sånt man vill se, säger han.

Efter matchen var bland andra Didier Drogba rasande på den norska domaren Tom Henning Övrebö. Eto'o har förståelse för ilskan men manar samtidigt till eftertanke.

- Det är synd eftersom fotboll bara är fotboll. Det är bara ett tidsfördriv. Folk betalar biljetter för att se en show, och så borde det vara, säger han.

- Det är frustrerat i Chelsea och det är en normal reaktion, särskilt när en match glider en ur händerna på det där sättet på grund av de inte kunde sätta spiken i kistan. De hade chansen att döda matchen men det var inte hans (Drogbas) dag.

- Jag förstår honom eftersom såna här saker kan hända. Som en av de viktigaste spelarna så vill han få sin röst hörd. Jag förstår hans frustration och det var inget mer än det.

Publicerad 2009-05-09 kl 11:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå