BATE storskrällde mot Bayern: "Hela tiden trott att vi kunde vinna"

BATE Borisov har två raka vinster i Champions League efter att ha skrällt mot Bayern München. .

Franck Ribery

Aleksandr Pavlov gjorde 1-0 i första halvlek och BATE höll det resultatet tills man utökade i 78:e minuten och det började gå upp för de som följde matchen att en skräll var nära.

Franck Ribery reducerade på tilläggstid men Bayern kom aldrig närmare. Istället kunde BATE göra 3-1 också innan matchen blåstes av.

- Vi har hela tiden trott på att vi kunde vinna den här matchen. Vi hade självförtroende även efter att de gjorde sitt sena mål, sade BATES stjärna Aleksandr Hleb efter matchen.

Förlusten var Bayerns första den här säsongen efter nio raka vinster i liga och cupspel. För BATE är det andra raka segern efter att man inför den här säsongen aldrig vunnit i Champions League. Värt att notera är att BATE kom till spel med en startelva bestående av tio vitryssar, och en serb, Marko Simic.

Publicerad 2012-10-02 kl 23:47