Bayern München besegrade Spurs - vann samtliga matcher i gruppen

Bayern München vann mot Tottenham. Igen.
Tyskarna vann därmed samtliga sina matcher i Champions League-gruppspelet.
- Vi vann rättvist med 3-1, säger Bayerntränaren Hansi Flick enligt Uefas hemsida.

Tyskarna tog tag i matchen direkt och 1-0 kom efter knappa kvarten. Serge Gnabry hittade ut till Kingsley Coman inne i straffområdet - från nära håll kunde fransmannen enkelt placera in 1-0.

Spurs svarade dock snabbt. Drygt fem minuter efter Comans 1-0 kom kvitteringen. Efter ett fint kombinerat spel letade sig bollen till slut ut till Ryan Sessegnon som från nära håll tryckte in kvitteringen för gästerna.

Strax innan paus skulle tyskarna ta ledningen på nytt. Thomas Müller, som ersatte Coman som tvingades lämna skadad, kunde efter en stolpretur skicka in 2-1 från nära håll.

Drygt kvarten in på andra halvlek utökade Bayern München ledningen till 3-1 genom Phillipe Coutinho. Brassen fick till ett fint avslut med högerfoten som letade sig in bakom Paulo Gazzaniga i Spurs-målet.

Tyskarna vann matchen med 3-1, totalt 10-2 mot bara Spurs i gruppen, och vann därmed samtliga matcher i grupp B. Tottenham tog andraplatsen med sina tio poäng.

- Jag är glad över sättet vi spelade på. Vi försöker bryta ner våra motståndare, vi skapade chanser men tog dem inte men vi vann fortfarande rättvist med 3-1, säger Bayerntränaren Hansi Flick enligt Uefas hemsida.

Bayern München: Neuer - Pavard, Martínez, Boateng, Davies - Thiago, Kimmich, Coutinho - Perisic, Gnabry, Coman

Tottenham: Gazzanuga - Walker-Peters, Foyth, Alderweireld, Rose - Dier, Sissoko - Eriksen, Lo Celso, Sessegnon - Moura

-
-
Publicerad 2019-12-11 kl 22:53

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.