Bayern München var på väg mot missräkning - gjorde fyra snabba och vann enkelt

Med elva minuter stod det 2-2 mellan Red Bull Salzburg och Bayern München.
Då gjorde tyskarna fyra snabba och vann med 6-2 på bortaplan.

Red Bull Salzburg tog emot Bayern München i Champions League. Matchen skulle bjuda på flera målchanser i inledningen av matchen, och redan i den fjärde minuten kom ledningsmålet - från Salzburg. Mergim Berisha fick bollen i straffområdet och drog till med vänstern och gav hemmalaget ledningen. 1-0-målet innebar att Bayern låg under för första gången i Champions League under ledning av Hansi Flick.

Efter 21 minuter fick Bayern München straff, och från elva meter var Robert Lewandowski stensäker och kvitterade för tyskarna. Strax innan paus, i den 44:e minuten, skulle Bayern även ta ledningen i matchen. Thomas Müller tog sig runt på högerkanten och slog in ett inlägg som Salzburgs högerback Rasmus Kristensen oturligt nickade in i eget mål.

Målet innebar att Bayern gick till pausvila med 2-1 på bortaplan.

I den 66:e minuten kvitterade Salzburg. Masaya Okugawa fick en prefekt djupledsboll och kunde enkelt lägga in kvitteringen. I minut 79 skulle Bayern München däremot ta ledningen för första gången i matchen. Mittbacken Jerome Boateng satt 3-2 målet.

Några minuter senare gjorde även Bayern 4-2 genom Leroy Sané, och 5-2 genom Robert Lewandowski. De hann även med 6-2 innan matchen tog slut. Lucas Hernandez blev målskytt. En match som såg ut att bli tuff för Bayern, blev på några minuter väldigt enkel och de tog sin tredje seger på tre matcher.

Startelvor

Salzburg: Stankovic - Kristensen, Ramalho, Wöber, Ulmer - Mwepu, Camara, Junuzovic, Szoboszlai, Berisha, Koita

Bayern: Neuer - Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez - Kimmich, Tolisso - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski