POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Beckhams finalhyllning till Fergie: "Han om någon kan slå Barca"

Barcelona må vara världens bästa lag.
Men Alex Ferguson har den smartaste fotbollshjärnan.
- Han om någon kan slå dem, säger David Beckham.

Enligt den ikoniske frisparksspecialisten får man betrakta Barca som favoriter när Champions League-finalen avgörs på Wembley under lördagskvällen. Rent kvalitetsmässigt håller han spanjorerna som strået vassare än sina kombattanter – men det finns saker som talar till britternas fördel också.

- Alla snackar om att Barcelona är en av planetens starkaste klubbar, och det stämmer naturligtvis. Men om någon kan besegra dem när de spelar på topp, då är det Alex Ferguson. Han vet hur man ska göra, och det hoppas jag att han lyckas med, säger David Beckham till BBC.

Själv hade han just Ferguson som manager från A-lagsdebuten 1992 fram till 2003 då han lämnade Premier League för att gå till Real Madrid. Och 35-årige Beckham lovprisar mer än gärna sin gamla chef.

- Han kan inte utvecklas mer. Han är på topp och har bevisat säsong för säsong vilken fantastisk manager han är. Sättet han får spelare att förbättra sig och de framgångar han nått är otroliga, säger Beckham.

Vissa kritiker anser att dagens Manchester United är en svagare upplaga än de som huserat på Old Trafford under senare tid, men det håller Beckham inte med om.

- Detta lag kan absolut mäta sig med de främsta United-manskapen i historien. Det har de bevisat genom alla titlar de vunnit, man kan inte begära mer, säger han.

Publicerad 2011-05-28 kl 09:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå