Benfica krigade sig ikapp - fick en poäng i Kazakstan

Primeira Liga

Det såg mörkt ut för Benfica då man låg under med 2-0. Då vaknade laget och framförallt Raul Jimenez och krigade till sig en poäng.

Efter tjugo minuter skulle däremot hemmalaget chocka genom att ta lednignen med 1-0. Mittfältaren Patrick Twumasi var den som var sista på bollen. Tio minuter senare skulle även 2-0 komma genom Marin Anicic.

Men Benfica pressade på för ett reduceringsmål, ett mål som också skulle komma. Med fem minuter kvar av den första halvleken så höll sig Raul Jimenez in och nickade in 2-1.

När det återstod en kvart av matchen så kom också kvitteringen. Återigen var det Raul Jimenez som höll sig framme och skickade in kvitteringen.

Astana: Eric - Shomko, Anicic, Postnikov, Ilic - Kethevohama, Maksimovic, Canas, Twumasi - Muzhikov, Kabananga

Benfica: Cesar - Silvio, Lopez, Jardel, Eliseu - Sanches, Samaris - Guedes, Jonas, Pizzi - Jimenez