Blågult-aktuelle Cajuste med assist när Midtjylland förlorade mot Ajax

Midtjylland släppte in mål mot Ajax efter 47 sekunder - och efter det blev det tufft.
Blågult-aktuelle Jens-Lys Cajuste gjorde assisten till Midtjyllands första Champions League-mål någonsin i 2-1-förlusten.

Midtjylland mot emot Ajax i Champions League under tisdagskvällen. I Midtjyllands startelva fanns Blågult-aktuelle Jens-Lys Cajuste på mittfältet. Det var Ajax som tog ledningen i den första minuten, då Antony gjorde det andra snabbaste Champions League-målet någonsin - exakt 47 sekunder tog det.

2-0 kom efter 13 minuter via en indirekt prispark, som Dusan Tadic smällde dit. Men i den 18:e minuten drog Cajuste upp ett anfall, mittfältaren la ut bollen till Anders Dreyer som tog sig från högerkanten och drog in ett riktigt drömmål med vänstern.

Den första halvleken slutade 1-2.

Ajax fick ett bortdömt mål i den andra havleken, men annars blev det inga flera mål och matchen slutade 2-1 till Ajax. I nästa Champions League-match ställs de mot varandra igen, då på Ajaxs hemmaplan.

Midtjylland: Anderson - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Onyeka, Cajuste - Dreyer, Sisto, Mabil - Kaba

Ajax: Onana - Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico - Ekkelenkamp, Blind, Gravenberch - Antony, Tadic, Promes