Stjärnan Bukayo Saka tvingades lämna planen redan i den första halvleken.
- Det ser inte bra ut, säger Mikel Arteta till norska TV2.

3:35

Avbryt
Försök igen

Arsenal tog ledningen borta mot Lens genom Gabriel Jesus men hemmalaget kom tillbaka genom Adrien Thomasson.

Kort därefter kom nästa smäll för Arsenal då lagets stjärna Bukayo Saka satte sig i gräset och fick tillsyn av det medicinska teamet. Det dröjde inte länge innan det signalerades för byte och Saka haltade av planen.

Bukayo Saka har haft problem sedan matchen mot Tottenham och Mikel Arteta berättade att stjärnan inte tränade dagarna som följde. I helgens möte med Bournemouth spelade han däremot 76 minuter innan han klev av med en känning.

- Han var ett frågetecken inför den här matchen, om han skulle spela eller inte. Det blir inget mer spel för Saka. Chansningen höll inte tråkigt nog, sa kommentatorn Henric Larsson i TV4 Play.

Bytet skedde i den 34 minuten och Saka ersattes av Fabio Vieira.

I den andra halvleken tog Lens ledningen med 2-1 genom Elye Wahi, en ledning som stod sig matchen ut.

Efter slutsignal fick Mikel Arteta frågor om Sakas skada och berättar att det rör sig om hälen.

- Det ser inte bra ut, säger han till norska TV2.