Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
UEFA Champions League- bevakningen sponsras av

Can: "Alla på arenan visste vem gesten var till"

Serie A

Cristiano Ronaldo svarade Diego Simeone i CL-returen.
Emre Can tycker inte att firandet var fel av portugisen. 
- Alla på arenan visste vem gesten var till, säger han enligt Football-Italia. 

Foto: Bildbyrån.

När Atlético Madrid vann det första mötet med Juventus i Champions League firade spanjorernas tränare Diego Simeone vid ett tillfälle genom att göra en uppmärksammad, obscen gest. Simeone blev bötfälld av Uefa med 20 000 euro för det - och efter ett hattrick av Cristiano Ronaldo i returen, så firade portugisen ett av målen med samma gest.

Uefa meddelade i veckan att Ronaldo nu också utreds av Uefa och kan får repressalier. Lagkamraten Emre Can tycker i sin tur att Ronaldo får fira hur han vill.

- Jag vill inte bedöma hans gest, men efter Simeones (gest) i första matchen, så måste det sägas att Ronaldo, efter den insatsen, hade tillåtelse att svara och fira som han gjorde, säger Can enligt Football-Italia. 

ANNONS

- Alla på arenan visste vem gesten var till. Jag tycker om honom. Jag var glad över hans hattrick eftersom att det inte var lätt för honom i första matchen. Han behövde svälja bittra ord och ville ge ett svar. Sättet han gjorde det på med ett hattrick var otroligt, fortsätter han. 

Juventus ställs härnäst den 30 mars mot Empoli i Serie A. I kvartsfinalen väntar Ajax i ett dubbelmöte i april i Champions League. 

Publicerad 2019-03-20 kl 17:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto