Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
UEFA Champions League- bevakningen sponsras av

Celtic-tränaren: "Vi kan vinna i Malmö"

Champions League

Det var en besviken Celtic-tränare efter Malmös sena reduceringsmål i CL-mötet.
Men Ronny Deila ser ändå positivt på nästa veckas returmöte.

- Vi måste gå vidare och veta att vi har ett försprång och vi ska fixa det här i Malmö, säger han till klubbens hemsida.

Foto: SCANPIX

Celtic såg länge ut att få med sig ett riktigt bra resultat från det första playoff-mötet med Malmö i Champions League. Men trots drömstarten med två mål första tio så blev det "bara" 3-2 till skottarna. Jo Inge Berget såg i slutsekunderna till att ge Malmö nytt hopp med sitt andra mål för kvällen.

- Du blir besviken när du släpper in ett mål i sista sekunden men det hände och vi måste se helheten nu. Vi har ett måls försprång och de måste slå oss i Malmö. Det kunde vara bättre men det är ett okej resultat, säger Celtic-tränaren Ronny Deila till klubbens hemsida.

- Vi spelade bra i första halvlek och gjorde två fantastiska mål så det var en besvikelse i slutändan men jag tror på att vi kan göra det i Malmö.

ANNONS

Den norske tränaren tyckte inte att resultatet speglade matchen och kände att segern var i underkant.

- Vi kände att vi kunde ha fått något mer. De gjorde mål på de två chanser de hade men vi måste se det här över två matcher och de måste slå oss för att gå vidare. Vi är väldigt irriterade med det sista som hände i matchen men det är så det är. Vi måste gå vidare och veta att vi har ett försprång och vi ska fixa det här i Malmö, säger Deila.

- Självklart kan vi vinna. Vi kan slå Malmö borta, det är säkert. Men de måste slå oss och det är positivt. De måste attackera så det kan passa oss bra.

Malmö FF har den här och förra säsongen en historia av starka vändningar på hemmaplan i Champions League-spelet. Framför en högljudd publik på Swedbank Stadion har laget fixat avancemang gång på gång.

- Det skrämmer mig inte men vi vet att de är ett bra lag och vi sa före matchen att det är de små detaljerna som avgör om man vinner eller förlorar i Europa, säger Ronny Deila.

ANNONS
Publicerad 2015-08-20 kl 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto