Chelsea föll efter straffmiss och Forsbergs Leipzig vann – här är alla resultat i kvällens CL

Chelsea förlorade på hemmaplan mot Valencia efter Ross Barkleys straffmiss.
RB Leipzig tog en tung bortaseger mot Benfica efter två mål av Timo Werner.
Här är alla resultat i kvällens Champions League.

På Stamford Bridge förlorade Chelsea mot Valencia med 1-0. Rodrigo gav gästerna ledningen, men Chelsea fick chansen att rädda poäng sent med en straff. Men den brände Ross Barkley över ribban och Londonlaget förlorade första matchen.

I Portugal vann Emil Forsbergs RB Leipzig med 2-1 efter två mål av Timo Werner. Tysken gjorde det första framspelad av dansken Yussuf Poulsen och den andra efter pass av Marcel Sabitzer innan Haris Seferovic reducerade för gästerna. Emil Forsberg spelade 88 minuter för det tyska laget.

Förre året tog sig Ajax till semifinal i turneringen. I år inledde de gruppspelet med att slå Lille med klara 3-0, efter mål av Quincy Promes, Edson Alvarez och Nicolas Tagliafico.

I en av de tidiga matcherna spelade Lyon och Zenit oavgjort, 1-1. Sardar Azmoun gav ryssarna ledningen i slutet av den första halvleken innan Memphis Depay kvitterade från straffpunkten.

I de andra matcherna slog Napoli Liverpool med 2-0, Red Bull Salzburg övertygade mot Genk efter Erling Braut Hålands hattrick, Inter räddade en poäng sent mot Slavia Prag och Barcelona och Dortmund spelade mållöst efter straffmiss av Marco Reus.