Chelsea vände och vann mot strykgäng

Chelsea gjorde det onödigt svårt för sig mot slovakiska Zilina.

Efter att ha åkt på ett överraskande underläge tog Chelsea planenligt tre poäng mot Zilina och befäste sin position i topppen av grupp F.

Zilina som kom med 0-7 i bagaget från förra CL-matchen mot Marseille chockade Chelsea som trots att det var reserbetonat var storfavorit inför matchen. Babatounde Ballo gjorde 1-0 för gästerna och resultatet stod sig till halvtid.

Men i andra halvlek återställde Chelsea ordningen igen. Daniel Sturridge kvitterade och Florent Malouda gjorde sedan 2-1 i den 86:e minuten. Kakom båda målen låg Salomon kalou som byttes i i halvtid av Carlo Ancelotti.

Publicerad 2010-11-23 kl 23:25