Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

City-mittfältaren: "Vi skulle aldrig göra som Chelsea"

Foto: Scanpix

Manchester Citys mittfältare, Fernando, menar att hans lag skulle aldrig försöka påverka domaren så som Chelsea-spelarna gjorde vid Zlatan Ibrahimovics omdebatterade utvisning.

Efter matchen mellan PSG och Chelsea har det snackats mycket om hur José Mourinhos spelare försökte påverka domaren vid situationen som fick Zlatan Ibrahimovic utvisad.

Zlatan sa efter matchen mot Chelsea att det kändes som om han hade en massa småbarn omkring sig efter duellen med Oscar som ledde till svenskens röda kort. Chelsea-spelarnas reaktioner fick också en hel del kritik efter matchen.

Kritiska experter
Bland annat kallade TV-experten och den förre Liverpool-försvararen, Jamie Carragher, Chelsea-spelarnas agerande för skamligt. Manchester Citys brasilianske mittfältare, Fernando, menar att något sådant inte skulle kunna ske i hans lag.

- Det skulle aldrig hända i vårt lag. Vi är ett relativt lugnt lag som koncentrerar sig på att faktiskt försöka vinna matcherna på planen.

-Vi spelar oavsett vad som händer och vi försöker inte påverka saker till våran fördel, säger Fernando till Daily Mail.

Den 27-årige mittfältaren berättar att han försöker följa spelare som t ex James Milner och Pablo Zabaleta.

-Alla spelare måste hålla igen. Det finns så många situationer där du skulle vilja säga saker men där du inte får.

-Här i City försöker jag följa James Milner, Joe Hart och Pablo Zabaleta. Det är spelare som kör på och inte snackar så mycket.

"Medvetna om det"
Fernando hade dock viss förståelse över att de kan hända och menar att den enorma press som Champions League innebär påverkar spelarna.

-Men man måste också förstå att Champions League är så pass viktig turnering och att spelarna i tisdags var väl medvetna om det. Det var två stora lag som ville gå vidare.

-Spelarna är medvetna om de enorma investeringarna som klubbarna gjort, vilket sätter press på dem. Spelarna var spända och det är därför sådana saker händer. Det är mycket adrenalin och nerver, säger den brasilianske mittfältaren.

Publicerad 2015-03-13 kl 14:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons