Club Brugge och Lazio delade på poängen

Matchen mellan Club Brugge och Lazio slutade oavgjort.
Slutresultatet skrevs till 1-1.

Lazio fick en perfekt start i första gruppspelsmatchen, då de vann mot Borussia Dortmund. Och under onsdagskvällen väntade match borta mot Club Brugge. Och vilken start de fick.

Joaquin Correa fick en passning från kantspringaren Adam Marusic och vände med bollen och fick yta direkt. Argentinaren slog till direkt med sin vänster och placerade in bollen i det vänstra hörnet.

Kvitteringen skulle komma några minuter innan paus. På en hörna slets Brugges mittfältare Mats Rits ner av Lazios mittback Patric, men spelet gick vidare. När bollen sedan gick ut ur spel i situationen efter bestämde domaren för att titta på VAR-skärmen, och blåsa straff för Brugge. Straffen satt Hans Vanaken säkert till höger i mål.

Den första halvleken slutade 1-1.

Andra halvlek bjöd inte på många spännande chanser och matchen slutade också 1-1. Ett resultat som gör att både Brugge och Lazio har fyra poäng efter två spelade matcher. En poäng mer än Borussia Dortmund och fyra poäng mer än Zenit Sankt Petersburg som ligger sist.