De Gea sågas efter fiaskot: "Kriminellt för en så erfaren målvakt"

Manchester United är utslaget ur Champions League.
Nu sågas målvakten David de Gea för sin insats vid 3-0-målet.
- Kriminellt för en så erfaren målvakt, säger den förre United-spelaren Paul Scholes enligt BT Sports.

Manchester United gick på en rejäl mina när klubben under tisdagskvällen förlorade mot RB Leipzig. United behövde en poäng för att ta sig vidare till slutspelet men trots två sena mål är nu Ole Gunnar Solskjærs gäng utslaget.

I halvtid ledde Leipzig med 2-0 men ut till den andra halvleken kom ett United som tog kontroll över matchbilden direkt. Men med drygt 20 minuter kvar av matchen kom Leipzig i ett läge på vänsterkanten innan bollen spelades in där Justin Kluivert till slut chippade in 3-0 - där målvakten David de Gea agerade något naivt. En prestation som han nu sågas för.

- Han fegade ur där, han var rädd att skada sig, säger förre Unitedspelaren Paul Scholes enligt BT Sports och fortsätter:

- Han vänder sig om och gör sig själv mindre, vilket är kriminellt för en så erfaren målvakt.

United förlorade ödesmatchen mot RB Leipzig med 3-2 och får nu ladda batterierna för spel i Europa League.

Publicerad 2020-12-09 kl 09:30