Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

"Dörrarna öppnades för oss"

Atlético nötte ner Malmö i första halvlek.

Det tidiga målet för Atlético Madrid i andra halvlek var nyckeln till vad som senare blev en överkörning.

- Malmö stängde igen bra i defensiven men efter det första målet öppnades dörrarna för oss, säger Atléticos Saúl Ñiguez till fotbollskanalen.se efter matchen.

Atlético Madrid körde över Malmö FF med 5-0 men det tog en hel halvlek innan målen kom, något Saúl Ñiguez menar var på grund av Malmös starka defensiv.

- Vi jobbade väldigt hårt under 90 minuter. Malmö gjorde väldigt bra ifrån sig efter sin defensiva strategi och under första halvlek skapade det problem för oss. Eftersom de var väldigt bra positionerade, men efter det första målet öppnades dörrarna för oss, säger Saúl till fotbollskanalen.

Atlético låg på och skapade ett flertal chanser redan under första halvlek men kunde inte få in bollen.

- När du möter ett lag som har en femmannabacklinje och som jobbar väldigt bra i defensiven så blir det svårt. Därför vill jag inte påstå att vi spelade dåligt i första halvlek, utan tvärtom. Den första halvleken utnyttjade vi för att trötta ut dem och den andra för att göra mål.

Atlético har tidigare inte lyckats få igång målskyttet och har speciellt haft problem med att göra spelmål, men mot MFF lossnade det.

- Hela laget har gjort en väldigt bra match och vi har skapat flera vassa chanser men framförallt så har målen äntligen börjat komma.

Efter att Tiago skadat sig i helgens match mot Espanyol fick Saúl chansen från start för Atlético och 19-åringen var nöjd med sin insats efter matchen.

- Jag är väldigt nöjd med matchen och allt känns super men samtidigt är det mycket som jag fortfarande behöver förbättra så att jag kan utvecklas ännu mer. Jag måste fortsätta att jobba hårt och ta vara på de chanser jag får. I framtiden hoppas jag kunna ta en viktig och avgörande roll i det här laget, säger Saúl i den mixade zonen efter matchen.

Publicerad 2014-10-23 kl 09:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons