Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Engelsk media kritisk till Rodgers

Foto: Scanpix

Liverpool

Liverpools tränare, Brendan Rodgers, valde att ställa upp med flera reserver mot Real Madrid. Något som retat upp engelsk media.

Rodgers valde att bänka många av sin ordinarie spelare som t ex Steven Gerrard, Raheem Sterling, Jordan Henderson och Phillipe Coutinho mot Real Madrid. En match man förlorade med 1-0.

En av anledningarna till att de inte spelade med sina bästa spelare var enligt Rodgers att man har en tuff match mot Chelsea i helgen och att man prioriterar Premier League. 

Samtidigt kan man ju påstå att Liverpool kanske kunnat störa Real Madrid med sitt bästa lag och ta en viktig poäng.

Engelsk media är mycket kritisk till Rodgers beslut att inte spela med sina bästa spelare och Daily Mail skriver bland annat:

"Rodgers kan kalla det för pragmatiskt eller realistiskt, men det är inget av det. Det är bara fel. Liverpool framstår nu som ett lag som inte borde tillhöra Champions League. Ett lag som kommer till de stora arenorna bara för att försöka undvika ett nederlag."

The Telegraph är inte heller imponerade och tycker inte att det tillhör Liverpools traditioner att inte ställa upp med det bästa laget.

"Det som hände på Bernabeu tillhör inte Liverpools traditioner. Liverpool är en klubb synonymt med att vara vinnare i Europa. De är en klubb som spenderat fem år med att försöka komma tillbaka till Champions League, sugna på matcher som mot Real Madrid. Så varför inte satsa?"

Om Liverpool förlorar mot Chelsea i helgen lär ju kritiken mot Rodgers inte direkt minska.

Publicerad 2014-11-05 kl 11:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons