Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Evra: "Suarez har aldrig bett om ursäkt till mig"

Serie A

Patrice Evra och Luis Suarez har en bråkig historia. I Champions League-finalen i kväll möts duon igen.
- Han har aldrig bett om ursäkt, säger Evra till ITV om Suarez.

Foto: Scanpix

Det var efter en match mellan Liverpool och Manchester United 2012 som Luis Suarez stängdes av på grund av att han uttalat sig rasistiskt mot Patrice Evra.

Därefter vägrade Suarez ta i hand med Evra inför en ny match motståndarna emellan. Men sedan dess har mycket vatten runnit under duons broar.

I kväll möts Suarez och Evra igen, i Champions League-finalen. Inför stormatchen har Juventus-spelaren Evra berättat att han aldrig har fått någon ursäkt från Barcelona-stjärnan Suarez.

- Ja, men jag vill inte ha hans ursäkt, säger Evra till ITV.

- Det spelar ingen roll. Det är inget problem för mig. Men jag kommer skaka hans hand inför matchen. Han kommer aldrig bli min bästa vän, men det är inget problem för mig.

ANNONS

Fransmannen fortsätter:

- Förr i tiden är förr i tiden. Jag kommer skaka hans hand på samma sätt som jag gjorde med Manchester när vi spelade mot Liverpool. Min match är mot Barcelona, inte mot Luis Suarez. Men jag kommer se till att han känner att jag finns på planen.

Publicerad 2015-06-06 kl 10:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto