Fabregas efter klackmissen: "En av de värsta stunderna i mitt liv"

Cesc Fabregas bjöd Barcelona på ett mål och blev senare utbytt. Efteråt var han oerhört besviken.
- Jag tar till fullo på mig förlusten ikväll, skrev han på sin Twitter efter matchen.

Barcelona hade haft det mesta och det bästa av spelet under en intensiv och irriterad första halvlek. När bortalaget bröt Barcelonas anfall i den 48:e minuten såg man dock ut att kunna hålla i 0-0-resultatet halvleken ut. Cesc Fabregas valde då att försöka klacka bollen till Jack Wilshere, men misslyckades.

Bollen hamnade hos Andres Iniesta som snyggt spelade fram Lionel Messi. Argentinaren var iskall när han kom ensam med Manuel Almunia. Han chippade bollen över spanjoren och skickade in bollen i målet efteråt.

Ett oerhört tungt mål för Barcelona - och ett oerhört tungt mål att släppa in för Arsenal. Barcelona kunde till slut vinna med 3-1 och Cesc Fabregas omtalade match på Camp Nou blev ingen rolig tillställning för spanjoren. Fabregas hade ingen av sina bättre kvällar och byttes ut mot slutet, när Arsenal jagade mål. Efteråt twittrade han besviket:

"Fantastiskt stöd från Arsenalfansen. Jag tar till fullo på mig förlusten ikväll. En av de värsta stunderna i mitt liv. Jag ber om ursäkt."

Publicerad 2011-03-09 kl 00:36