FC Köpenhamns äventyr tog slut i London - Mållöst mot Chelsea

FC Köpenhamn klarade 0-0 på Stamford Bridge mot Chelsea men med 0-2-underläget från Köpenhamn är danskarna nu utslagna.

Chelsea inledde med två heta chanser, närmast var Nicolas Anelka. Fransmannen som satte båda målen i Köpenhamn var fri med Johan Wiland men svensken överlistade anfallaren. Kort därefter kunde danskarna ha tagit ledningen i matchen när Dame N'Doye skruvade en frispark som tog i stolpens insida. Petr Cech var inte ens i närheten av bollen och centimeter stoppade alltså FCK från 1-0.

Chelsea hade överlägset mest av spelet i den första halvleken men det var alltså gästerna som hade den hetaste chansen. I den andra halvleken fortsatte Chelsea sin dominans men några mål blev det inte i matchen och Johan Wiland fick hålla nollan i London. 0-0 innebar dock 0-2 totalt för danskarna och Chelsea är klart för kvartsfinal.

Publicerad 2011-03-16 kl 23:04