Félix stor hjälte för Atlético - ordnade seger mot Salzburg

Atlético Madrid gick mot ny missräkning.
Då klev supertalangen João Félix fram med två mål och ordnade segern mot Red Bull Salzburg i Champions League.

Atlético Madrid förlorade sin första gruppspelsmatch i Champions League mot Bayern München med 4-0. Och under tisdagskvällen kom Red Bull Salszburg på besök.

Det var Atlético Madrid som fick den bästa starten på matchen. För efter 29 minuter tog spanjorerna ledningen genom Marcos Llorente.

Men bara fem minuter innan paus kvitterade Salzburg, genom Dominik Szoboszlai. Assisterad av Mergim Berisha. Vilket gjorde att den första halvleken slutade 1-1.

Direkt efter paus, i den 47:e minuten tog Salzburg ledningen genom Berisha. Som höll sig framme på pass från Andreas Ulmer. Då såg Atlético ut att gå mot ännu en missräkning, men då klev supertalangen João Félix in i matchen på riktigt.

Portugisen kvitterade i den 52:a minuten, men 2-2 såg ut att stå sig. Då, i den 85:e minuten gjorde Félix sitt andra mål i matchen och sköt segerna till Atlético. En väldigt viktig seger, efter förlusten i den första matchen.