"Fölen" nära bortaseger mot Inter - då kvitterade Lukaku i 90:e

Borussia Mönchengladbach gjorde 2-1 sent.
Då kvitterade Romelu Lukaku i den 90:e minuten och räddade en poäng åt Inter.

Efter en mållös första halvlek gav Romelu Lukaku hemmalaget ledningen i början av den andra halvleken. Ett inspel från vänsterkanten letade sig tull slut fram till anfallaren som ett par meter från mållinjen enkelt kunde skicka in 1-0.

Kvarten efter hemmalagets ledningsmål kvitterade "Fölen" på straff genom Ramy Bensebaini och gästerna skulle få in ytterligare ett mål innan domaren blåste för full tid. Florian Neuhaus frispelade Jonas Hofmann som rullade in bollen mellan benen på Samir Handanovic i Inter-målet.

Men det skulle falla ett till mål innan matchen var över. I 90:e minuten stötte Lukaku in 2-2 på hörna och räddade därmed en poäng åt hemmalaget.

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Kolarov - Darmian, Barella, Eriksen, Vidal, Perisic - Lukaku, Sánchez

Borussia: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Thuram, Embolo, Hofmann - Pléa