Förre Peking-spelaren målskytt för CSKA - men offsidemål avgjorde för Olsens Roma

Roma vann med borta mot CSKA Moskva och går mot avancemang i Champions League.
I onsdagens möte avgjorde ett offsidemål till italienarnas fördel.
- Vi kunde gjort det bättre i slutet, säger Roma-tränaren Eusebio Di Francesco enligt Uefas hemsida.

I spelaren visas onsdagens Sporten med mål från Romas möte med CSKA Moskva.

Under onsdagen ställdes Robin Olsen och hans Roma borta mot CSKA Moskva i Champions League. Den svenske landslagsmålvakten spelade från start, precis som den förre Norrköpingsspelare Arnor Sigurdsson.

Roma fick en drömstart på matchen. Redan efter fyra minuters spel satte mittbacken Kostas Manolas dit ledningsmålet för gästerna och resultatet stod sig halvleken ut.

I början av den andra kunde CSKA kvittera. Bollen spelade in i straffområdet där Sigurdsson påpassligt snodde åt sig den och tryckte in bollen till vänster om Olsen fram till 1-1.

Glädjen efter kvitteringen blev kortvarig. Bara några minuter senare fick nämligen Hördur Magnusson sitt andra gula kort och visades ut.

Och utvisningen blev kostsam. Efter knappa timmen skulle nämligen Roma ta ledningen. Bryan Cristante testade avslut från distans och bollen nådde så småningom Lorenzo Pellegrini som placerade in ledningsmålet vid den främre stolpen. Innan bollen nådde Pellegrini tog den på Edin Dzeko, som var i offsideposition.

Pellegrinis mål blev matchens sista och Roma vann således med 2-1.

- Det är ett viktigt resultat för oss, men vi kunde gjort det bättre i slutet av matchen. Vi behöver inte nöja oss med det vi har eftersom att vi har potential att åstadkomma så mycket mer. Jag gillar inte att vi låtar på att ha turen med oss, säger Roma-tränaren Eusebio Di Francesco enligt Uefas hemsida.

Segern innebär att Roma befäster serieledningen i gruppen. Inför kvällens möte mellan Real Madrid och Viktoria Plzen ligger laget tre poäng före spanjorerna. Dessutom har Olsens lag tre måls bättre målskillnad.

Roma ser, av allt att döma, ut att avancera från gruppspelet. Med två omgångar kvar är avståndet ner till CSKA på tredje plats i gruppen fem poäng.

I nästa omgång tar Roma emot Real Madrid på hemmaplan.

CSKA: Akinfejev - Fernandes, Becao, Magnusson, Nababkin - Akhmetov, Bijol, Oblijakov - Sigurdsson, Vlasic - Tjalov

Roma: Olsen - Santon, Manolas, Fazio, Kolarov - Nzonzi, Cristante - Florenzi, Pellegrini, Kluivert - Dzeko.