Forsberg utsedd till matchens lirare: "Iskall på straffen"

Emil Forsberg sänkte Paris Saint-Germain.
Och hyllades efteråt.
"Han var den förste att lyfta sig", skriver Kicker.

RB Leipzig tog i går, onsdag, emot Paris Saint-Germain i Champions League-gruppspelet. Fransoserna tog ledningen redan efter sex minuters spel men med ett par minuter kvar av den första halvleken fick tyskarna in kvitteringen.

Och drygt tio minuter in i andra halvleken punkterade Emil Forsberg mötet när han gjorde 2-1 från straffpunkten, vilket också blev slutresultatet.

- Jag är ju inte en riktig striker, men tränaren gav mig bra tips och det fungerade bra, säger Forsberg till Leipziger Volkszeitung.

Tidningen ger även svensken 2 av 6 i betyg, där 1 är bäst.

"Det svensken tar sig för är väl genomtänkt och precis", skriver LVZ.

Kicker å andra sidan håller den svenske landslagsmittfältaren som matchens lirare.

"Han var den förste att lyfta sig. Emil Forsberg låg bakom kvitteringen, var iskall på straffen, var hela tiden spelbar i andra halvlek och säker i hur han hanterade bollen", skriver tidningen.

RB Leipzig är tvåa i gruppen efter tre spelade matcher. Tyskarna har samma poäng som Manchester United, sex till antalet. PSG och Istanbul Basaksehir står på tre poäng vardera.

Publicerad 2020-11-05 kl 07:35