Forsbergs Leipzig vinnare - Angelinos dubbel sänkte turkarna

Två mål på fyra minuter.
Angelinos dubbel i första halvlek räckte för att RB Leipzig skulle ta tre poäng mot Istanbul Basaksehir.

RB Leipzig fick en fin start i mötet med Istanbul Basaksehir i Champions League. Efter kvarten spelad gav Angelino hemmalaget ledningen då han läckert tog ner bollen i straffområdet, vände runt och bredsidade enkelt in 1-0.

Målet gav Leipzig mersmak – målet gav Angelino mersmak.

Bara fyra minuter efter 1-0 kom även 2-0. Angelino följde med upp i en kontring och kunde från nära håll i straffområdet göra 2-0 för tyskarna.

Angelinos dubbel blev matchavgörande, då det inte blev några fler mål i den andra halvleken. Emil Forsberg blev utbytt i paus för hemmalaget.

Härnäst väntar ett svenskmöte i gruppen, då Leipzig i nästa omgång ställs mot Manchester United på bortaplan.

Leipzig: Gulácsi - Orban, Upamecano, Halstenberg - Mukiele, Nkunku, Kampl, Angelino - Olmo, Poulsen, Forsberg

Istanbul: Mert Gunok - Caicara, Skrtel, Epureanu, Bolingoli - Rafael, Mehmet Topal, Kahveci - Visca, Crivelli, Turuc