Fortsatt tungt för Roma - förlust mot Chelsea

Chelsea-Roma 1-0
1-0, '78, Terry

Chelsea ser ut att gå mot säkert avancemang till nästa runda i Champions League efter att ha besegrat Roma med 1-0 hemma på Stamford Bridge.

Målet gjorde John Terry på nick efter en hörna från vänster som slogs av Frank Lampard.

Roma såg bättre ut äv vad de gjorde i helgen då de fick storstryk mot Inter men lyckades ändå inte få hål på Chelsea.

Engelsmännen var relativt ofarliga i första halvlek för att sedanhota Roma mer i andra halvlek. Frank Lampard var nära att göra 2-0 på frispark med tio minuter kvar men Doni i Romas mål tippade bollen över ribban.

En av Romas bästa lägen ordnade Francesco Totti då han skakade av sig två försvarare och spelade fram Brighi som dock inte han få iväg ett skott innan John Terry var där och satte stopp.

Publicerad 2008-10-22 kl 23:55