Gattuso sågar sina lagkamrater

Milan tappade två poäng efter att Real Madrids Pedro Léon kvitterat tre minuter in på stopptiden. Något som har fått Milans lagkapten Gennaro Gattuso att tappa modet.

Milan tappade viktiga poäng i matchen mot Real Madrid i Champions League Grupp G, efter att vänt underläge till 2-1 och på övertid sett Pedro Léon kvittera på övertid.

Nu går Gennaro Gattuso hårt åt på sina lagkamrater som enligt mittfältaren inte ger hundra procent för laget.

- Vi ha de behövt vinna och då offrar vissa spelare sig inte för laget, oerhört pinsamt, säger Milans Gennaro Gattuso till Tuttosport och fortsätter:

- Vi är skapta för att vinna.

Real Madrid inledde övertygande och spelade ut ett stillastående Milan, där Gonzalo Higuaín gjorde 1-0 till spanjorerna i den 45:e minuten. I den 60:e minuten slängde Milans tränare Allegri in Inzaghi istället för Ronaldinho och bara 18 minuter senare har den rutinerade anfallaren vänt matchen till 2-1 för italienarna. Smällen kom i den 94:e minuten då Pedro Léon kvitterar Milans ledning och matchen slutar 2-2. Något som har fått mittfältskämpen Gattuso att tappa tålamodet.

Publicerad 2010-11-04 kl 21:17