Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Gerrard kan bänkas mot Real

Foto: Scanpix

Steven Gerrard.

Inför kvällens heta drabbning mellan Real Madrid och Liverpool kan Brendan Rodgers komma att ställa över sin lagkapten Steven Gerrard.

Är det ett bevis på att man redan på förhand känner att slaget är förlorat? Eller är det en smart strategi att fördela energin på rätt sätt?

Liverpools tränare Brendan Rodgers funderar nämligen enligt The Telegraph på att ställa över sin lagkapten Steven Gerrard ikväll mot Real Madrid.

Anledningen är att man vill ha en fräsch Gerrard till helgens match mot Chelsea.

-Det är något jag måste se över. Jag och han har pratat om det. Vi har tre matcher stora matcher på kort tid, Newcastle, Real Madrid och Chelsea. Om Steven spelar på lördag så måste jag se över vad som är prioritet för honom och oss, säger Rodgers.

Rodgers menar att även om man prioriterar både Champions League och ligan den här säsongen måste ligaspelet komma först.

-Alltid. Om vi ska kunna fortsätta att utvecklas måste vi se till att hålla oss i topp fyra. Men vi vill också ta oss vidare från gruppen i Champions League, menar Rodgers.

Liverpool-tränaren säger också att det är en chans för att andra spelare att kliva fram.

-Vi har spenderat massor av pengar på spelare och vi måste ge dem chansen att visa vad de kan. Jag sätter min tro till dessa spelare. Vad som än händer mot Real Madrid så hoppas vi kunna göra ett bra resultat mot Chelsea, säger Rodgers.

Även om det finns en hel del logik i att bänka Gerrard, kommer nyheten att eventuellt ställa över sin lagkapten något överraskande med tanke på matchens storlek.

Om Gerrard inte spelar från start ikväll, kommer troligen Jordan Henderson ta över lagkaptensbindeln.

Publicerad 2014-11-04 kl 10:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons