Gomez sänkte Inter i sista sekunden

Efter otaliga chanser åt båda hållen kom till sist målet. I sista stund satte Mario Gomez det otroligt viktiga 0-1 på San Siro.

Den första halvleken av reprisen på fjolårets final blev en öppen historia med många chanser. Franck Ribery nickade i ribban, Esteban Cambiasso satte sånär ett avslut från nära håll och Samuel Eto'o fick ,eller snarare skapade sig, den hetaste chansen. Då räddade dock 22-årige Thomas Kraft i Bayernmålet. Båda lagen tryckte verkligen gasen i botten.
I slutet av den halvleken skadade sig Danijel Pranjic och tvingade därmed Bayern till en rockad i backlinjen. Mittbacken Breno byttes in och Holger Badstuber tvingades ut på vänsterkanten.

Den andra halvlekens första riktigt heta chans fick Arjen Robben som löpte sig in i ett bra läge i Inter straffområde, men avslutet gick i stolpen. Chanskavalkaden fortsatte och båda lagen radade upp kanonlägen.

Men det dröjde till matchens absoluta slutminut innan Bayern München satte segermålet. Arjen Robben gjorde sin patenterade manöver när han klev in i planen från sin högerkant och avlossade vänsterkanonen. Julio Cesar kunde inte hålla bollen och Mario Gomez dök upp på returen och slog in 0-1.

Publicerad 2011-02-23 kl 22:50