Haalands mål räckte inte - Immobile sänkte gamla klubben

Släkten är värst.
Ciro Immobile öppnade målskyttet för Lazio när de vann med 3-1 mot hans gamla klubb Borussia Dortmund.
- Det var en känslosamt, spela Champions League efter så många år. Vi gjorde en perfekt match, säger Immobile till Sky Sports.

Lazio tog under tisdagskvällen emot Borussia Dortmund.

Och det skulle inte dröja länge innan första målet skulle göras, och vem om inte Ciro Immobile höll sig framme. Joaquín Correa spelade fram anfallaren med en fin djupledsboll, och Immobile gjorde inga misstag. 1-0 Lazio efter sex minuter. Målet var hans första Champions League-mål sedan december 2014, då han spelade för just Borussia Dortmund.

I den 23:e minuten skulle Lazio göra 2-0. Luis Alberto hittade på en hörna fram till mittbacken Luiz Felipe som satt bollen i målet bakom Marwin Hitz i Dortmund-målet.

2-0 stod sig till paus.

I den 71:a minuten skulle Dortmund reducera. Giovanni Reyna kom runt på högerkanten och slog in en perfekt passning. Och vem dök upp i boxen? Jo Erling Haaland, anfallaren smällde in bollen och Lazio-målvakten var helt chanslös. 2-1 och Dortmund fick kontakt.

Men bara minuter senare, i den 76:e minuten, skulle Lazio uttöka ledningen. Immobile hittade fram till Jean-Daniel Akpa-Akpro som satt 3-1-målet säkert för Lazio.

3-1 slutade även matchen, som betyder att Lazio fick en perfekt start på säsongens Champions League-resa.

Lazio: Strakosha - Patrick, Feilipe, Acerbi - Marusic, Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto, Fares - Correa, Immobile

Dortmund: Hitz - Piszczek, Hummels, Delaney - Meuiner - Guerreiro, Witsel, Bellingham - Sancho, Haaland, Reus