POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
10å

Henrys och Iniestas vägar bär till Rom

Barcelonaspelarna Thierry Henry och Andres Iniesta har dragits med skador, men båda är nu aktuella för spel i Champions League-finalen på onsdag då de fanns med i den trupp som reser till Rom.

Barcelonas läge inför finalen i Champions League ljusnade något när det visade sig att Henry och Iniesta är spelklara. Båda stjärnorna har dragit med skador, men tränade idag och fanns med i truppen som tränaren Pep Guardiola presenterade.

Katalanerna lider av skador och avstängningar i backlinjen, där saknas namn som Dani Alves, Rafael Marquez, Eric Abidal och Gabriel Milito, vilket föranledde att de unga försvararna Alberto Botia och Marc Muniesa tagits ut i truppen som ska försvara Barcelonas färger i Rom.

Barcelonafansen drömmer säkerligen om att Iniesta kan göra om bedriften från semifinalen där han avgjorde till lagets fördel och han blir som alltid viktig för lagets offensiv. Thierry Henry har varit skadad sen storsegern i El Clasico, men är nu åter redo för spel och kan bli en joker i finalen.

Jonatan Åhlund

Publicerad 2009-05-25 kl 18:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå