Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Henrys och Iniestas vägar bär till Rom

Champions League 2009-05-25 kl 18:15

Barcelonaspelarna Thierry Henry och Andres Iniesta har dragits med skador, men båda är nu aktuella för spel i Champions League-finalen på onsdag då de fanns med i den trupp som reser till Rom.

Barcelonas läge inför finalen i Champions League ljusnade något när det visade sig att Henry och Iniesta är spelklara. Båda stjärnorna har dragit med skador, men tränade idag och fanns med i truppen som tränaren Pep Guardiola presenterade.

Katalanerna lider av skador och avstängningar i backlinjen, där saknas namn som Dani Alves, Rafael Marquez, Eric Abidal och Gabriel Milito, vilket föranledde att de unga försvararna Alberto Botia och Marc Muniesa tagits ut i truppen som ska försvara Barcelonas färger i Rom.

Barcelonafansen drömmer säkerligen om att Iniesta kan göra om bedriften från semifinalen där han avgjorde till lagets fördel och han blir som alltid viktig för lagets offensiv. Thierry Henry har varit skadad sen storsegern i El Clasico, men är nu åter redo för spel och kan bli en joker i finalen.

ANNONS

Jonatan Åhlund

Streama alla matcher från UEFA Champions League på Telia och C More

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto