Higuain tvåmålsskytt - Napoli i delad gruppledning

Gonzalo Higuain gjorde två mål när Napoli tog tre blytunga poäng mot Marseille i grupp F i Champions League.

Gonzalo Higuain (underst) firar med Dries Mertens

Gruppen med Napoli, Marseille, Dortmund och Arsenal sågs efter lottningen som en av de tätaste, och då Marseille är avhängt gör nu Övriga tre lag upp om de två platserna i åttondelsfinalen. Och tack vare Napolis vinst på onsdagskvällen så delar de gruppledningen med Arsenal på nio poäng medan Dortmund skuggar på sex poäng.

Marseille tog ledningen mot Napoli genom Andre Ayew redan efter tio minuter men två mål i 22:a och 24:e minuten av Inler och Higuain vände matchen.

Marseille kvitterade genom Thauvin efter en dryg timme men med sitt andra mål för kvällen ordnade Higuain 3-2 med en kvart kvar av matchen.

Publicerad 2013-11-06 kl 22:55