Historisk CL-match - då kryssade Krasnodar borta mot Rennes

Första Champions League-matchen i båda klubbarnas historia.
Då spelade Krasnodar oavgjort borta mot Rennes.

Krasnodar gör den här säsongen sin första Champions League-säsong någonsin och under tisdagskvällen väntade så premiären borta mot Rennes, som även de är CL-debutanter. Ryssarna kom till spel utan Viktor Claesson, som är skadad, men med i startelvan fanns såväl Marcus Berg som Kristoffer Olsson.

Första halvlek på Roazhon Park var händelserik – men mållös. Jättetalangen Eduardo Camavinga försökte med ett bra skott efter 25 minuters spel, men avslutade lyfte strax innan ribban och gick över. Kort därefter fick Marcus Berg ett fint läge att göra 1-0 för gästerna, men hemmalaget rensade på mållinjen.

0-0 i paus alltså, trots flertalet målchanser.

Tio minuter in på den andra halvleken tog Rennes ledningen från elva meter. Målskytt? Sehrou Guirassy. Men Krasnodar skulle svara snabbt.

Bara tre minuter efter 1-0 för hemmalaget fick Cristian Ramirez bollen. Ramirez snurrade runt utanför straffområdet innan han avlossade en riktig pärla som letade sig in i mål. Kvitterat.

Ramirez mål blev även matchens sista och slutresultatet skrevs således till 1-1. Såväl Marcus Berg som Kristoffer Olsson spelade hela matchen för Krasnodar.

Rennes: Gomis - Traoré, Da Silva, Aguerd, Dalbert - Bouriegeaud, Nzonzi, Camavinga - Del Castillo, Guirassy, Terrier

Krasnodar: Safonov - Petrov, Kaio, Sorokin, Chernov - Olsson, Vilhena, Utkin - Smolnikov, Berg, Ramírez