POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
1v

Ibrahimovic tror på hett supermöte: "Kamp mellan Messi och Pogba"

Foto: Bildbyrån.

Manchester United ställs mot Barcelona i Champions League.
Zlatan Ibrahimovic tror på en "match i matchen" mellan två stjärnor.
- Jag tror att det blir en kamp mellan Messi och Pogba, säger svensken i ett klipp på Barcelonas Twitter-konto. 

Los Angeles Galaxys svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic har tidigare representerat både Barcelona och Manchester United, som i morgon ställs mot varandra i det första kvartsfinalmötet i Champions League på Old Trafford. 

Ibrahimovic berättar, i ett klipp på Barcelonas Twitter-konto, att han tror på en spännande uppgörelse, där två spelare kan bli avgörande för respektive lag. 

- Jag tycker att det kommer att bli en väldigt intressant match. Det är två stora lag och två stora klubbar som spelar mot varandra. Båda klubbarna har en stor historia och det är fantastiska spelare i båda lagen. Låt oss se vilket lag som är starkast för dagen, säger han i klippet. 

- Jag tycker inte att det är någon hemlighet att Messi gör skillnad i varje match han spelar. I Manchester United finns Pogba som gör skillnad där. Jag tror att det blir en kamp mellan Messi och Pogba, även om det är en kollektiv sport, där det handlar om lagen och inte om individuella spelare, men de är spelarna som gör skillnad. Det kommer att bli intressant, fortsätter han. 

Ibrahimovic gjorde en säsong med Barcelona (2009/2010) och en och en halv säsong med Manchester United (2016/2017 och 2017/2018) i Premier League. 

Publicerad 2019-04-09 kl 17:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå