POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Iniesta förvånad över att bli utbytt

Foto: AP

Andres Iniesta

BARCELONA. Iniesta utbytt när Barcelona förlorade mot Atlético Madrid och åkte ur Champions League.

- Jag blev överraskad av att bytas ut, säger Iniesta till spanska Canal plus.

Andrés Ineista var briljant under det första mötet mellan de två lagen och en av Barcelonas bättre spelare på Vicente Calderón. Men trots att Iniesta tidigare visat att han kan avgöra i viktiga matcher så valde Tata Martino att byta ut mittfältaren i den 72 matchminuten.

- Jag blev överraskad över att bli utbytt, men det är tränarens beslut, säger Iniesta.

Efter matchen har diskussioner i Spanien tagit fart om ifall Barcelona varit tillräckligt hungriga, men Iniesta insisterar att viljan att gå till semifinal var enorm.

- Jag tror att det viktigaste är att vi alla är lugna med vad vi gör. Alla kommer göra sin egen analys, men vår illusion att gå till semifinal var enorm. Men i fotboll så har du även en motståndare som spelar och de har också en stor illusion att ta sig dit.

För första gången sedan 2007 har FC Barcelona misslyckats att ta sig till semifinal i Champions League men Barcelonamittfältaren tycker att Atlético förtjänat att gå vidare.

- Atlético förtjänar att gå vidare, de utnyttjade sina chanser, sina bästa stunder. Som de första 20 minuterna, vi visste att de skulle pressa vilket de gjorde. Vi visste att det skulle bli en väldigt svår match mot ett lag som gör väldigt bra ifrån sig som ger allt. Men vi försökte och gjorde vårt bästa till slutet, säger Iniesta till spanska Canal plus.

Publicerad 2014-04-10 kl 11:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå