Inter i superdrama - Zarate hjälte med sent mål

Inter hade en säker ledning med 0-2 borta mot CSKA Moskva. Men ryssarna reste sig - och till sist krävdes en hjälteinsats av Zarate för att fixa italiensk seger.

Mittbacken Lucio, som inte direkt brukar göra många mål, klev fram tidigt för Serie A-gästerna. Från nära håll bredsidade han in en retur till 0-1. Det var hans andra fullträff på bara en vecka, mot Bologna i Serie A gjorde ju Lucio också mål i helgen.

Efter 23 minuter ökade Pazzini på till 0-2.

Men det till synes trygga övertaget fick sig en rejäl törn när Dzagoev klippte in en frispark - mycket snyggt - precis före pausvilan. Därmed hade CSKA på nytt kontakt i matchen.

Och det blev än värre för Inter när stjärnbrassen Vagner Love sköt 2-2 efter 76 minuter.

Som tur var för nye tränaren Claudio Ranieri svarade dock Mauro Zarate direkt i nästa anfall. Hans 2-3 på passning av Cambiasso var nödvändigt för Inter som annars hade legat oerhört risigt till i Champions LEague-grupp B.

CSKA MOSKVA: Gabulov; Nababkin, V. Berezutski, Ignashevich, A. Berezutski; Aldonin; Oliseh, Dzagoev, Vagner Love, Mamaev; Doumbia.

INTER: Julio Cesar; Nagatomo, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Obi; Alvarez; Pazzini, Milito

Publicerad 2011-09-28 kl 00:43