Inter vände efter Bayerns dominans - vidare till kvartsfinal

Det såg länge ut som att Bayern skulle utklassa Inter, men med två minuter kvar satte Goran Pandev målet som gjorde vändningen till ett faktum. Mästarna vann mot Bayern igen.

Bayern München hade drömläge inför matchen i och med segern i Milano. Men Samuel Eto'o kvitterade omedelbart på Allianz Arena i München. Bayern-spelarna skrek på offside, men domaren friade.

En dryg kvart senare var det dags för en favorit i repris. På San Siro avgjordes matchen sent efter att Julio Cesar släppt en enkel retur till Mario Gomez. Nu gjorde han samma sak - återigen på skott från Arjen Robben. Cesar tappade en boll som han borde haft i famnen och Gomez kunde sätta 1-1 och 2-1 totalt.

Tio minuter därefter fick Thomas Müller ett friläge. Den unge tysken gjorde inget misstag utan satte 3-1 totalt.

I den andra halvleken fick gästerna nytt hopp när Wesley Sneijder pricksköt 2-2, men fortfarande var det nog inte många som trodde på italienarna. Bayern hade dominerat matchen totalt men två minuter kvar satte Goran Pandev 3-2, målet som tystade hela München och innebar att Inter är i kvartfinal tack vare bortamålsregeln

Publicerad 2011-03-15 kl 23:18