Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Isländska vulkanutbrottet hotar CL-semifinalerna

Molnet av vulkanaska frrån Island som sprider sig över Europa hotar med att ställa till problem för semifinalspelet i Champions League och Europa League.

Vulkanen Eyjafjallajökull på Island har fått ett utbrott och spyr ur sig aska och rök. Askmolnet har brett ut sig över stora delar av Europa som har drabbats av omfattande flygförbud då askan kan vara skadlig för flygplan - och flygstoppet ser inte ut att vara på väg att lyftas.

Det faktum att så många flygplatser i Europa är stängda ställer till det för de lag som tagit sig till semifinal i Champions League och Europa League. matcher som ska spelas i nästa vecka, är det tänkt.

Ett fortsatt flygförbud riskerar att försena, och i värsta fall omöjliggöra, för Barcelona (till Milano), Lyon (till München), Fulham ( till Hamburg) och Liverpool (till Madrid) att ta sig till sina boratamatcher.

För tillfället är problemet störst för Liverpool och Fulham då flygtrafiken i England ligger helt nere. Enligt Fulhams manager Roy Hodgson har man varit i kontakt med Uefa i ärendet.

Publicerad 2010-04-17 kl 23:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons