Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Italienska uppgifter: Så startar Milan mot Tottenham

Milan måste vinna mot Tottenham.
Samtidigt har italienarna kris på mittfältet.
Kolla in hur Allegri tänker formera sitt sargade manskap.

En uppsjö av spelare saknas inför den urviktiga returen mot Spurs i London. Gennaro Gattuso är avstängd, varken Antonio Cassano eller Mark van Bommel får registreras för Champions League – och en rad spelare går skadade.

Enligt uppgifter inifrån klubben kan dock tränare Massimiliano Allegri ha hittat lösningen – och det blir en offensiv startuppställning mot Tottenham.

Zlatan och Pato är givna på topp, men det snackas om att Robinho kommer att släpa efter dem, en bit bakåt i banan. Nedanför återfinns ett tremannamittfält med Flamini, Seedorf och oprövade Merkel. Enligt flera källor hoppas både Allegri och vicepresident Adriano Galliani att tyskens ungdom ska balanseras av Seedorfs rutin.

Det är verkligen ett nytt Milan som, i så fall, kommer till avspark på White Hart Lane, men snacket i Milano blir allt mer optimistiskt. Man hoppas att skadorna på Pirlo, Ambrosini, plus Gattusos avstängning, kan tvinga fram något nytt.

För trots skadeproblemen finns flera spelare bland de rödsvarta som har en mördande erfarenhet i stora sammanhang. Pato, Seedorf och Nesta är några namn som enligt planerna ska kunna ge laget en Champions league-injektion.

Så här tror man att Milan startar:

Zlatan Pato
Robinho
Flamini, Seedorf, Alexander Merkel
Jankulowski, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Abate
Abbiati

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-09 kl 13:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons