Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Jardim: “Wenger visade brist på respekt”

Foto: SCANPIX

Monacos portugisiske tränare Leonardo Jardim valde att inte tacka Wenger efter matchen i går. Detta för att han inte tyckte att Arsenal-tränaren visat dem respekt i det första mötet.

Monacos tränare Leonardo Jardim valde att ge igen med samma medicin efter det att laget lyckats hålla undan mot Arsenal och ta sig vidare till kvartsfinal.

Upprinnelsen till att Jardim bestämde sig för att inte tacka Wenger efter matchen var att den franske tränaren gjort samma sak efter det första mötet.

- Det är sant att Wenger inte ville tacka och skaka hand med mig efter den första matchen. Så den här gången bestämde jag mig för att inte tacka honom, sa Monaco-tränaren enligt Daily Mail.

Jardim fick frågan om han tyckte att Wenger visade brist på respekt i det första mötet.

- Ja, det tycker jag. Arsenal visade kanske inte den respekt som de borde ha gjort i de första mötet. Arsenal var nöjda att möta oss eftersom vi ansågs vara ett av de svagaste lagen. Alla ville möta oss i en åttondelsfinal. Arsenal kanske trodde att de redan hade kvalificerat sig, menade Jardim.

Arsenal förlorade det första mötet med 1-3 hemma på Emirates Stadium och var i går nära att komma ikapp efter att ha vunnit med 0-2. Man lyckades dock inte få in det sista målet som skulle tagit dem vidare och Monaco är därmed klart för kvartsfinal.

Publicerad 2015-03-18 kl 14:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons